Nejlepší rybářské kempy v ČR, které stojí za návštěvu

Česká republika nabízí nespočet krásných míst, kde můžete spojit rybolov s příjemným pobytem v přírodě. Přinášíme vám přehled nejlepších rybářských kempů, které si oblíbili nejen rybáři.

Camping Vranovská pláž (Jižní Morava - Znojemsko)

Typy ubytování: Kemp, autokemp, chatky, bungalovy, penzion
Možnosti stravování: Restaurace, obchod s potravinami, stánky s občerstvením, kuchyňka

Camping Vranovská pláž se řadí mezi nejoblíbenější kempy v Česku díky své výhodné poloze a široké nabídce aktivit. Kemp se nachází na břehu Vranovské přehrady, kde si můžete užít rybolov, ale i další volnočasové aktivity. Pro milovníky sportu jsou zde víceúčelové kurty, minigolf, nebo vodní sporty jako vodní fotbal či akvazorbing. Okolí kempu nabízí také krásné výlety, například na zámek Vranov.

Rybaření přímo v areálu kempu může být kvůli vyšší návštěvnosti rušné, ale stačí se vydat pár kroků dál, kde najdete klidné místo pro svůj koníček.

Autocamp OASA (Jihočeský kraj - Staňkov)

Typy ubytování: Stany, karavany, chatky
Možnosti stravování: Snídaně, kiosek s hotovým občerstvením, možnost vlastního vaření

Autocamp OASA se pyšní titulem nejlepšího kempu v Jihočeském kraji pro rok 2015. Tento kemp, který se nachází v blízkosti třeboňských rybníků, je ideálním místem pro rybáře, kteří si chtějí užít klid a pohodu v srdci jihočeské přírody.

Kemp nabízí přátelskou atmosféru a skvělé zázemí pro rodiny s dětmi. V blízkosti kempu se nacházejí cyklostezky, které lákají k prozkoumání okolní krajiny na kole. Rybářský ráj, jaký zde najdete, je skvělým místem pro nezapomenutelnou dovolenou.

 

Autocamp Sedmihorky (Český ráj)

Typy ubytování: Stany, stany s podsadou, týpí, karavany, mobilní domy, chatky
Možnosti stravování: Restaurace, stánky se smíšeným zbožím, kuchyňka

Autocamp Sedmihorky je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s rybolovem. Kemp získal několik ocenění včetně titulu Kemp roku a Nejlepší kemp pro rodiny s dětmi. Rybařit zde můžete na soukromém rybníku Bažantník, kde se dají ulovit kapři, amuři a líni. Pro lov z lodě zde nejsou podmínky, ale s prutem z břehu zde zažijete skvělý den.

Kromě rybolovu si zde můžete užít i další aktivity jako minigolf či ping-pong, což ocení zejména děti. Kemp je tak ideálním místem, kde si na své přijdou všichni členové rodiny.

 

Česká republika nabízí mnoho krásných míst, kde můžete spojit váš koníček s pobytem v přírodě. Ať už preferujete rušnější kempy s bohatou nabídkou aktivit, nebo klidné kouty pro tichý rybolov, určitě si vyberete to pravé místo pro svou rybářskou dovolenou. Vydat se za rybami v ČR znamená objevit nejen nádherné rybářské lokality, ale i krásy naší země, které stojí za to poznat.

×

Splátková kalkulačka ESSOX